Rutinműtét után halt meg a nagytestű modell

Sokk Hollywoodban: Hirtelen elhunyt a Cool-túra színésznője!

Mindenki megdöbbent a hír hallatán: elhunyt a nálunk Cool-túra címen vetített film 136 kilós sztárja, miután egy korábbi térdsérülését egy rutinműtét során helyrehozták. A tragédia az orvosokat is meglepte.

2011.05.13 12:29ma.hu

Aki látta a Cool-túra című amerikai roadmovie-t, az bizonyára emlékszik Mia Amber Davisre, a 136 kilós sztármodellre, aki szinte birodalmi rombolóként teperte le a vasággyal együtt is legfeljebb 40 kilós DJ Quallst.

A sztár épp a szokványostól erősen eltérő idomaival szerzett hírnevet, a ducik között az egyik legismertebb és legkeresettebb modellként tartották számon. Nyáron lett volna 36 éves.

A Cool-túra emlékezetes jelenete DJ Quallsszal (Fotó: WireImage)


Mia hétfőn feküdt be egy Los Angeles-i klinikára, ahol rutin térdműtétet hajtottak végre rajta egy régebbi, még a gimnáziumi évei alatt kosárlabdázás közben szerzett sérülése miatt.

A műtét tökéletesen sikerült, Mia állapota is rendben volt, kedden reggel még telefonon beszélt férjével, Michael Yarddal, aki ekkor New Yorki házukban várta a híreket az asszonyról. A férfi elmondása szerint a hangja nem utalt semmiféle bajra, hangulata pedig kifejezetten kedélyes volt.

Mivel minden rendben volt, az orvosok hazaengedték Miát, de pár órával később Michaelt a felesége unokatestvére hívta fel, hogy újra a kórházban vannak, mert a nő váratlanul rosszul lett, szédüléssel küzd. Nem sokkal később - mesélte Yard az elképzelhetetlen fordulatot a TMZ magazinnak - egy újabb hívás érkezett : a felesége elhunyt.

Michael azonnal repülőre szállt, hogy Los Angelesbe utazzon és válaszokat kapjon. "Tudni akarom, mi történt a feleségemmel!" - mondta.

Fotó: Facebook

Mia Amber Davis a hatalmas súlya ellenére mindig is határozottan jó egészségi állapotnak örvendett, ezért most a boncolásnak kell kiderítenie, mi történt. A férj elmondása szerint valószínűleg egy vérrög okozta a tragédiát.

Május 7-én Mia még azt írta a Twitteren: nagyon izgatott a jövőjével kapcsolatban, karrierje ugyanis töretlenül ívelt felfelé, idén lett a Plus modellmagazin kreatív szerkesztője, valamint épp az új, Los Angelesben készülő showműsorát tervezgette. A modell- és színészvilágot egyaránt sokkolta a halálhíre.

"Mia csodálatos ember volt. Régebben a hajléktalanoknak küldött ételt, miután elvittem egy étterembe. Sokat tett a nagy súlyú nők elismeréséért, és nagyon sok embernek hiányozni fog. Nem tudom, mit fogok csinálni nélküle." - nyilatkozott a megtört férj.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.