Egy kis meglepetés a vegetáriánusoknak

Ízes és vega: tofu paradicsommal és fűszerekkel

Különösen a vegetáriánusok örülnek a tofus finomságoknak - a paradicsomos változat is nagyon ízletes, érdemes kipróbálni.

2012.01.24 06:29ma.hu

A vegetáriánusok előszeretettel fogyasztják a tofut, amellyel azonban változatos ételek készíthetők. Egyike ezeknek a paradicsomos tofu.

Hozzávalók:

- 30 dkg tofu
- 25 dkg paradicsom
- 1 kis fej vöröshagyma
- 10 dkg ráma margarin
- delikát, bors, olaj

A tofut összetörjük, rászórjuk az ízesítő delikátot, majd olvadt margarinban megdinszteljük, levesszük a tűzről.

A paradicsomot szeletekre vágjuk, azután apróra vágott hagymás olajon forgatjuk egy rövid ideig, kiszedjük egy lapos tálra és közepére tesszük a tofut. Borsot szórunk a tetejére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.