Csak egy hónapja jár a modellel

Komolyra fordult: bemutatta anyjának DiCaprio az új nőjét

Még csak egy hónapja kezdtek találkozgatni, de olyan hirtelen fordult komolyra a kapcsolatuk, hogy Leonardo DiCaprio máris bemutatta édesanyjának legújabb szerelmét.

2012.01.06 18:29ma.hu

Meglepte családját és barátait Leonardo DiCaprio, amikor az ünnepek után néhány nappal szülei otthonába hívta újdonsült szerelmét, Erin Heathertont. A szépséges modellel mindössze egy hónapja járnak, így aztán különösen nagy jelentőséget tulajdonítanak a hivatalos bemutatásnak az ismerősök.

"Az érzések annyira elsöprőek voltak, hogy Leo nem tudta megvárni az ünnepek végét, hogy csak utána mutassa be anyjának Erint" - mesélte egy barát.

A színészt édesanyjával és szerelmével hármasban látták a Los Angeles-i Four Seasons hotelben újév reggelén, a szemtanúk elmondása szerint kifejezetten jó hangulatban zajlott a reggeli, a két nő önfeledten nevetgélt, és Leo is határtalanul boldognak tűnt.

Korábban a színész Blake Livelyvel járt, a szintén modellként ismert szépséggel öt hónapig tartott a kapcsolatuk.

Még több hír Leonardo DiCaprióról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.