Barátja és kollégája családjával időzött a sztár

Leonardo diCaprio készen áll az apaságra?

Legjobb barátját és családját látogatta meg Leonardo diCaprio a The Great Gatsby című film egyik forgatási szabadnapján. A színészt elnézve épp itt az ideje a családalapításnak!

2011.09.20 09:49ma.hu

Több mint 20 éve, a Vásott szülők sorozatváltozatának 1989-es forgatása óta elválaszthatatlan jóbarát Leonardo diCaprio és Tobey Maguire, és a szerencse úgy hozta, hogy nemrégiben újabb közösen forgathatnak: A nagy Gatsby című film címszerepét Leo kapta, míg a "mesélő" Tobey alakításában elevenedik meg.

Nem csoda, hogy amikor épp egy szabadnapot kapott a két sztár az ausztriai forgatások közepette, azonnal együtt indultak útnak, hogy meglátogassák Tobey családját. A két cimbora Sydney Harborba tett egy kellemes kirándulást, ahol többek közt Tobey felesége, Jennifer Meyer és két gyermeke, a majdnem 5 éves Ruby és a 2 és fél éves Otis is velük tartott.

Az elbűvölő képekből két dolog tűnik ki már első pillantásra is. Az egyik, hogy diCaprio imádja a két gyerkőcöt, és az érzés kölcsönös: ők is nagyszerűen elvannak a színésszel. A másik pedig, hogy talán a sztárnak ideje lenne elgondolkoznia azon, hogy családot alapítson.

Persze ehhez az is kellene, hogy megfelelően stabilnak érezze kapcsolatát, ami egyelőre a hírek szerint nem teljesen adott. Blake Livelyval ugyan már lassan egy éve találkozgatnak, de hol az a hír járja, hogy együtt vannak, hol cáfolják ezt és csak barátságról beszélnek - ám ha még sokáig így megy, Leónak mindig csak a haver gyerekei jutnak!

Még több hír Leonardo diCaprióról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.