Nem ismerték fel a napszemüveges sztárt

Ékszertolvaj?! Rendőröket hívtak Leonardo DiCaprio miatt!

Kis híján letartóztatták Leonardo DiCapriót, aki csupán néhány ékszert szeretett volna megnézni egy üzletben, csak ehhez nem a legmegfelelőbb öltözetet vette fel.

Leonardo diCaprio és Blake Lively tényleg járnak? képgaléria

2011.09.11 12:29ma.hu

Édesanyjának akart ajándékot vásárolni, mégis kis híján a rendőrök vitték el Leonardo DiCapriót, amikor Ausztráliában járva betért az egyik ékszerüzletbe. Az eladó mentségére legyen mondva, hogy a hollywoodi sztár külseje valóban nem sokban különbözött egy olyan alaktól, aki épp rablást készül elkövetni: a nők bálványa kapucnis felsőt, baseballsapkát és napszemüveget viselt, így lépett be a boltba is, miközben néhány kigyúrt alak masírozott mögötte.

Feltehetőleg csak a rajongók előtt próbálta álcázni magát, de ez olyannyira jól sikerült, hogy a bolt alkalmazottja sem ismerte fel a hírességet, a testőröket meg bűnsegédeknek hitte, így azonnal megnyomta a vészjelzőt, ami riasztotta a rendőrséget.

Szerencsére a testőrök egyike kiszúrta a mozdulatot, így rögtön jelzett a sztárnak, aki lekapta magáról az "álcát", aminek következtében a boltban tartózkodó személyzet nem győzött bocsánatot kérni, és persze sietve értesíteni a rendőrséget, hogy mégsem kell jönni, vaklárma volt az egész.

A nagy ijedség után a színész azért nem távozott üres kézzel: egy ezer fontos antik nepáli nyakláncot vásárolt az anyukájának.

Még több hír Leonardo DiCaprióról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.