DiCaprio nem akar nősülni, ezért váltak el útjaik

Ismét szabad a szívtipró: Leo és Bar végleg szakítottak!

Nem először, de ezúttal úgy tűnik: utoljára szakított Leonardo DiCaprio és barátnője, Bar Refaeli. Az ok állítólag az volt, hogy Leónak esze ágában sincs megnősülni.

Leonardo DiCaprio kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnik! képgaléria

2011.05.12 12:29ma.hu

Még szóba állnak egymással, de már egyszerű barátként közelítenek a másik felé: Leonardo DiCaprio és Bar Refaeli egy fél éves szünettel tarkított, 6 éves kapcsolatból lépett ki. Pedig a lányok már teljesen lemondtak imádott filmszínészükről, ennyi idő után joggal hihette mindenki, hogy ez a kapcsolat ki fog tartani a sírig.

Lehet, hogy tényleg kitartott volna, csakhogy amíg korábban mindketten úgy nyilatkoztak, hogy nem akarnak összeházasodni, addig az újrakezdés után Bar mégis mostanában elkezdte forszírozni a kérdést. Márpedig Leo továbbra sem szándékszik megnősülni, és ezt a dilemmát csak egyféleképp lehetett megoldani: a végleges szakítással.

Galéria: Amikor Leo még boldog volt

Egy, a párhoz közel álló forrás a sajtónak elmondta, valójában békésen váltak el útjaik, tisztázták egymással az elvárásokat és ezután döntöttek amellett, hogy külön folytatják. Az ismerős egyúttal cáfolta, hogy egy harmadik fél lenne a hibás a kapcsolat felbomlásában.

"Mindkettejüket túlságosan lefoglalta a karrierjük, ezért már nem jutott elég idejük egymásra, de mostantól még nagyobbak lehetnek külön-külön!" - véli a jóbarát.

Leo és Bar 2005 novemberében kezdett randizni egymással, aztán négy évig óriási volt a szerelem. Egy nagyobb vitát követően fél évig nem is keresték egymás társaságát, de a szünet jót tett a párosnak, a színész azt mondta, sok mindent tanult is saját magáról ezidő alatt.

De a tavalyi újrakezdés után nem sokkal megint egyre viharosabbá vált kapcsolatuk, és egyre gyakrabban tűntek fel egymástól külön szórakozva.

Még több hír Leonardo DiCaprióról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.