Már nem siratja Bar Refaelit

Gyorsan elmúlt: Leonardo diCaprio új nővel vigasztalódik

Úgy tűnik, Leonardo diCaprio nem sokáig búslakodott szerelme elvesztése fölött: még két hete sincs, hogy modell barátnője ajtót mutatott neki, de máris megtalálta a vigasztaló ölelést!

2011.05.20 15:29ma.hu

Sokakat meglepett két héttel ezelőtt, amikor Leonardo diCaprio és szépséges modell barátnője, Bar Refaeli másodszor is szakított, ám ezúttal a szakítás véglegesnek tűnik.

Az első nekifutáskor még egyikőjük sem gondolt házasságra, ám miután fél évig szünetelt a kapcsolatuk, Bar úgy ment vissza Leóhoz, hogy ezúttal már többre vágyott - Leónak viszont továbbra sem állt szándékában nősülni.

A két érdek annyira szemben állt egymással, hogy a konfliktust lehetetlen volt feloldani, a pár szakított, és mindenki sejtette, hogy ezúttal tényleg vége. Azt viszont senki nem sejthette, hogy Leonardo ennyire gyorsan továbblép: máris új nő oldalán tűnt fel!

A Cannes-i Filmfesztivál idején a Gossip Girl (A pletykafészek) sztárjával, Blake Livelyval jelent meg, amikor elfogadta Steven Spielberg és felesége, Kate Capshaw meghívását és egy yachton töltötték a délutánt.

Persze mondhatnánk, hogy csupán arról van szó, hogy nem akart kísérő nélkül találkozni a híres rendezővel, csakhogy a képek egészen másról tanúskodnak. Ráadásul a páros néhány nappal korábban már a Hotel du Cap Eden Roc kertjében is láthatóan romantikus hangulatban sétálgatott, ami bőven elég volt a pletykák megindulásához.

Egy szemtanú szerint Leo fehér öltözéket viselt és egy baseball-sapka volt rajta. "Sétálgattak a parkban körbe-körbe, teljesen úgy néztek ki, mint egy pár!" - mondta.

Lehet, hogy ezért nem akarta feleségül venni exbarátnőjét?

Olvasson még több hírt Leonardo diCaprióról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.