Kerülik Leonardo magángépét a büdös kutyája miatt

Utálnak DiCaprióval utazni a barátai: mindig bűz van mellette!

Még a vécében is frissebb a levegő - állítják Leonardo DiCaprio "barátai", legalábbis néhányuk szerint kifejezetten hányingerkeltő élmény a színész magánrepülőjén utazni. A probléma forrása Leo kutyája.

2011.12.11 12:42ma.hu

Állítólag nem szeretnek Leonardo DiCaprio barátai a színésszel magánrepülőn utazni, mert mindig maga mellett tartja a kutyáját is, ami viszont förtelmesen bűzlik. A hét éves Django nevű francia bulldog krónikus "gázproblémái" miatt még a legjobb barátai, Armie Hammer és Carey Mulligan is szót emeltek, persze nem a nyilvánosság előtt, de egy nem megnevezett informátor bizalmasan megsúgta a sajtónak, hogy ha tehetik, igyekeznek elkerülni a hűséges ebet zárt térben.

"Nem tudom, mivel eteti őt Leo, de Django rettenetesen bűzlik. Folyamatosan eszik, és utazás közben egyfolytában szellent. Az első alkalommal még vicces volt, mert mindenki csak nézegetett körbe, hogy ki csinálta. De egy óra múlva már kifejezetten émelyítő. A repülés végén a szűk WC az egyetlen hely, ha friss levegőre vágyik az ember!" - mondta a "barát".

Különös módon mégsem a kutyát hibáztatják emiatt, a forrás szerint sokkal inkább a színész a hibás, aki már annyira megszokta a kutya szagát, hogy valójában nem is érzi. "Valószínűleg az az étel a hibás, amivel Leo eteti, a francia bulldognak pedig közismerten érzékeny az emésztőrendszere" - mondta az informátor. "Csak az a mókás, hogy Leo nem is érti, mi a baj, mert valószínűleg már ennyire megszokta a szagát. Vagy ez az oka, vagy az, hogy nincs is szaglása!" - magyarázta.

"Django amúgy egy nagyon aranyos kutya, és közel egy évtizeddel ezelőtt került Leóhoz, így igazi kötelék alakult ki közöttük. De öt órán át összezárva lenni egy pukizós kuvasszal nem a legjobb ötlet, hogy kellemessé tegye a repülést!" - foglalta össze az ismeretlen ismerős.

Még több hír Leonardo DiCaprióról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.