"Rosszul ítéltem meg a kapcsolatunkat"

Késői vallomás: Megkönnyebbült a Playboy-papa az elmaradt esküvőtől

Nyár elején az egész világsajtón tornádóként söpört végig a hír: Hugh Hefner mégsem veszi feleségül a még unokának is fiatal szeretőjét, arról azonban egészen mostanáig nem beszélt a vőlegény, hogy hogyan élte meg mindezt.

2011.12.20 15:29ma.hu

Először megdöbbent, de aztán gyorsan megkönnyebbült Hugh Hefner, amikor néhány nappal az esküvőjük előtt faképnél hagyta őt menyasszonya, a nálánál 60 évvel fiatalabb Crystal Harris. Persze könnyű annak, akinek búfelejtőként a szakítás után máris ott van a következő huszonéves pipi, aki állítólag egy héten belül be is cuccolt Hefner privát lakosztályába, Crystal szerint kicsit hamarabb, ugyanis részben ez volt az oka, hogy az esküvő előtt lelépett.

Hugh Hefner az exmenyasszonyával (Fotó: StupidCelebrities - A galériához KATT a képre!)

A vigasztalás részletei tehát azóta is ködösek, de azért egy kérdőjellel most megint kevesebb lett, mert a Playboy alapítója hosszú hónapok után megtörte a hallgatást és őszintén vallott arról, hogyan érintette őt a füstbe ment menyegző.

"Igazán törődtem vele, de úgy látszik, nyilvánvalóan rosszul ítéltem meg a köztünk lévő kapcsolatot" - árulta el Hefner az OK! magazinban. "Romantikus vagyok és a romantika hajlamos becsapni az embert. De köszönhetően Annának (Anna-Sophia Berglund - a szerk.) egy nagyszerű levezető kapcsolatban volt részem, most pedig Sherával (Shera Bechard) vagyunk együtt."

Arról is vallott a Playboy-papa, hogy bár rendszeresen váltogatja a barátnőit, és kétszer is volt már házas, valójában mindig is szeretett volna kikötni egyetlen asszony oldalán. Ám korábban nem találta úgy, hogy rátalált az igazira, ez az egyik oka annak, hogy Crystallal új remény ébredt benne és eljegyezte a lányt. "A fickó, aki Amerika első számú playboyaként vált ismertté, már évek óta szeretett volna lehorgonyozni, helyette viszont mindig rossz nőt választott" - magyarázta.

Az igazi törést Holly Madison okozta számára, mert akkoriban még nem vált el az előző feleségétől és ezért nem akart újra megnősülni. Ezért annak a kapcsolatnak vége szakadt, és ez is elhomályosította a józan ítélőképességét, amikor Crystallal találkozott és döntenie kellett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.