Csoda, hogy túlélte a balesetet

Propeller kaszabolta össze, most a szemét is elvesztette a modell

Borzalmas balesetet szenvedett egy héttel ezelőtt egy gyönyörű modell, ám kálváriája nem ért véget: szétroncsolt bal keze után most a fél szemét is el kellett távolítani a sérülések miatt.

2011.12.16 12:39ma.hu

Elveszítette a bal szemét is Lauren Scruggs, miután december elején súlyos balesetet szenvedett egy repülőgép még mozgásban lévő propellerétől. A 23 éves modellnek szerda délután amputálták a szemét és az idegeket egy texasi kórházban, a hírt a családja is megerősítette.

A nyilatkozat szerint a tragédia óta reménykedtek benne, hogy megmenthető a fiatal nő látása, de bármennyit is imádkoztak, végül mégis sort kellett keríteni a műtétre. Most annak örül mindenki, hogy nem adódtak váratlan komplikációk. "Úgy véljük, Jézus válaszolt az imáinkra ezzel a csodával, és a szemprotézis része lesz a gyógyulás felé vezető útnak" - írták.


Lauren egy Dallastól mintegy 30 mérföldre lévő kis repülőtéren sérült meg, miután a levegőből végignézte a karácsonyi fényeket. A családja úgy gondolja, vissza akart fordulni, hogy megköszönje a pilótának a csodás utat, ám nem figyelt rá, hogy még forog a propeller és egyenesen belesétált. A rotor összeroncsolta szinte a teljes bal oldalát, súlyos arc- és koponyasérüléseket okozva, valamint levágta a bal kezét.

Az újabb műtét után a család beszámolt róla, hogy még mindig nagy fájdalmai vannak a karja megmaradt részében és a vállában, ezért további imádságokra kértek minden rajongót, valamint azért drukkolnak, hogy Lauren mielőbb visszaszerezze a gyógyulása szempontjából kulcsfontosságú étvágyát. A szörnyű sérülések ellenére mindenképp jó jel, hogy Scruggs képes járni és beszélni, valamint szilárd ételeket is tud enni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.