Szülei házában halt meg, okát egyelőre kutatják

Borzalmas: holtan találták a 23 éves modellt!

Saját barátja talált rá a 23 éves Hayley Anne Crook modellre. A fiatal nőt szülei házában érte a halál, amelynek okát még nem tudják.

2010.06.25 14:26ma.hu

Kizárható az idegenkezűség – ezt állapította meg az elsődleges szakértői vélemény. Az viszont csak a boncolás után derül ki, hogy mi okozta a fiatal modell váratlan halálát.

Szerelme június 24-án reggel fél nyolckor a lány szüleinek ausztráliai házában talált rá, és bár rohammentőt hívtak hozzá, már nem lehetett újraéleszteni. Anne a Miss Sixty modelljeként rendszeresen feltűnt a kifutókon, de reklámarca volt a St. Tropez és a Wella cégeknek is. Civilben a London Studio Központ végzős hallgatója volt és egy zenés színházban dolgozott színész-táncosként.

Pontosan egy héttel ezelőtt vesztette életét egy másik modell, a 22 éves Tom Nicon, ő feltehetőleg öngyilkosságot követett el, akárcsak áprilisban Lina Marulanda. Szintén áprilisban akasztotta fel magát Ambrose Olsen férfimodell.

A modell halála - a szépségnek ára van?
Olvasson utána a Hírgyűjtőn!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.