Vajon külön lakást tart fenn a lábbeliknek?

Celine Dion: "Bolondulok a cipőkért, 3 ezer pár van otthon!"

Egy világhírű cipőáruháznak is dicséretére válna az a kollekció, amivel Celine Dion büszkélkedhet: az énekesnőnek összesen 3000 pár lábbelije van, és nincs köztük két egyforma!

2011.12.15 15:29ma.hu
Celine Dion az októberben született ikreivel (Fotó: People)

Celine Dion beismerte, hogy valósággal megszállottja a cipőknek: 3000 pár különböző lábbeli van a birtokában. Képtelen ellenállni nekik, így aztán valahányszor elindul vásárolni, mindig van a "zsákmány" között egy-két topánka is.

Mégsincs bűntudata a szenvedélye miatt. "Ha mondjuk valakinek 600 pár cipője van, akkor az már őrültnek tekinthető? Mert nekem háromezer van. Nézd, van, aki kábítószerfüggő, én meg cipőket vásárolok" - vonta meg a vállát a Titanic filmzenéjével híressé vált énekesnő.

Ettől függetlenül azt elismerte, hogy szerencsés helyzetben van, amiért megengedheti magának ezt a luxust, hogy bárhol és bármikor cipőket vehessen. A 43 éves sztár ugyanis bár nem túl szegény családban nőtt fel, de 14-en voltak testvérek és ő volt a legfiatalabb, így aztán megtanulta, hogy minden centet be kell osztani.

Amit pedig ezen kívül magával hozott a szülői házból, az a családi szeretet, és ennek megteremtésére a mai napig ügyel férjével, Rene Angelillel és három gyermekükkel, a 10 éves Rene-Charlesszal, valamint a 13 hónapos ikrekkel, Eddyvel és Nelsonnal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.