Azonnali műtétre volt szükség a sztár apjánál

Szívrohammal vitték börtönből kórházba Lindsay Lohan apját

Azonnali szívműtéten esett át a problémás színésznő, Lindsay Lohan nem kevésbé problémás apja, aki épp börtönbüntetését tölti exbarátnője zaklatása miatt: csütörtök éjjel mellkasi fájdalmakra kezdett panaszkodni.

2011.11.26 12:29ma.hu

Mentővel szállították a kórházba a börtönből Michael Lohant, miután csütörtök éjjel súlyos mellkasi fájdalmakra kezdett panaszkodni: a kivizsgálás után azonnali szívműtéten esett át a floridai Lee Memorial kórházban. Az 51 éves férfin angioplasztikát hajtottak végre annak érdekében, hogy normalizálják a szívén keresztüláramló vért.

A problémáktól nem mentes Lindsay Lohan édesapját azért ítélték el néhány héttel ezelőtt, mert exbarátnőjét a szakítás után sem hagyta békén, ám nemcsak szóban zaklatta őt, hanem többször rátört a nőre és nem engedte ki a lakásából, valamint erőszakoskodott is vele.

Az ítélet nemcsak négy hónapos elzárásról szól, hanem büntetésének letelte után egy 120 napos dühkezelési programban is részt kell vennie.

Michael Lohannek már korábban is voltak szívproblémái, három évvel ezelőtt jelentkeztek az első tünetek, és ebben az évben már korábban is hasonló panaszokkal kellett a sürgősségi osztályra mennie, ám akkor még nem volt szükség beavatkozásra. A mostani műtét után várhatóan visszatér a börtönbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.