Visszalépett a vádló, de hiába

Most már Bieber ragaszkodik az apasági teszthez

Egyetlen szó nélkül vállalta az apasági tesztet Justin Bieber, amikor egy fiatal anyuka azzal vádolta meg, hogy ő a gyermek apja. A nő váratlanul meggondolta magát, de most már az énekes ragaszkodik az igazsághoz.

2011.11.22 12:29ma.hu

Noha vádlója váratlanul visszalépett, Justin Bieber úgy döntött: a saját nevének tisztára mosása érdekében most már ő ragaszkodik az apasági teszt elvégzéséhez. Ennek érdekében néhány napja "szigorúan ellenőrzött körülmények között" le is adta a DNS-mintát a megfelelő orvosi laboratóriumban.

Fotó: Whyfame

Amint arról a ma.hu is beszámolt, a 17 éves énekest a most 20 éves Mariah Yeater azzal vádolta meg, hogy tavaly októberben egy koncert után a tinisztár öltözőjében közösültek, és mivel abban az időben mással nem volt együtt a nő, csak Bieber lehet a július elején született gyermekének az apja. Korábbi vallomása szerint az aktus mindössze 30 másodpercig tartott, de Justin nem viselt óvszert, mert állítása szerint akkor veszítette el szüzességét és mindent érezni akart.

A tinisztár természetesen azonnal cáfolta a felröppent gyanúsítgatást, de Yeater annyira biztos volt az igazában, hogy két ügyvédet is felfogadott a sztárral szembeni apasági perhez. Lelkesedése azonban csak addig tartott, míg Bieber ügyvédje nem közölte velük: amennyiben kiderül, hogy hazudik, viszontperelik őt rágalmazásért, ha viszont tényleg a fiatal énekes az apa, akkor kiskorú megrontásáért kell felelnie, hisz az eset idején Bieber még csak 16 éves volt.

Yeater a jelek szerint jobb belátásra tért és a múlt héten visszavonta a vádakat, ám a legfrissebb információk szerint Bieber elhatározta, most már a végére jár az ügynek és nem szeretne alapot adni a későbbi pletykáknak, amelyek a zörgő haraszt elvére épülnének. Mint fogalmazott: egyszer s mindenkorra tisztázni szeretné, hogy semmi köze sincs Yeater négy hónapos fiához.

Amikor arról kérdezték, mit fog mondani akkor, ha esetleg Mariah találkozni szeretne vele, Justin csak annyit mondott: "Semmit, én nem vesztegetem rá az időmet. Szerintem csak a figyelem miatt csinálta ezt az egészet, de ez senkit nem érdekel. Az ilyen emberek nem érdemlik meg, hogy időt fecséreljünk rájuk." A sztár egyébként nem sokkal az állítólagos eset után jött össze a nála két évvel idősebb Selena Gomez énekesnővel, akivel a mai napig harmonikus kapcsolatban élnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.