"Justin Bieber a gyerekem apja"

Tényleg apa lett a 17 éves tinisztár?

Négy hónapos gyermekével közös fotójával borzolja az amerikai újságolvasókat egy lány, aki azt állítja: a csecsemő apja nem más, mint Justin Bieber, a tinilányok álma. Vajon mit szól ehhez Selena Gomez?

2011.11.03 18:29ma.hu

Megdöbbentette a világot egy 20 éves kaliforniai lány állítása, miszerint július 6-án született fiának a tinik bálványa, Justin Bieber az apja. A most négy hónapos Anthony Tristyn Markhouse Yeater születési bizonyítványában csak az anya neve szerepel, az apa ismeretlenként van megjelölve, ám Mariah Yeater október 31-én apasági pert indított Bieber ellen. Ebben nemcsak azt kéri, hogy adjon mintát a genetikai vizsgálathoz, hanem azt is, hogy megfelelő módon támogassa a kisbabát.

Az állítólagos randevú, amely során a baba fogant, a fiatal anya állítása szerint nem tartott tovább 30 másodpercnél. A kaliforniai bírósághoz benyújtott periratban Yeater pontosan leírta, hogy tavaly október 25-én a Los Angeles-i Staples Centerben tartott koncerten volt intim kapcsolata Bieberrel és ezt eskü alatt is kész megerősíteni.

Fotó: Whyfame

"Amikor később rájöttem, hogy terhes vagyok és hogy a gyerek Justin Biebertől van, megpróbáltam vele felvenni a kapcsolatot a képviselőin keresztül, de soha senki nem hívott vissza" - mesélte a lány a Radar Online-nak. "2011. július 6-án szültem egy fiút, ez pontosan 36 héttel és két nappal azután volt, hogy Bieberrel szexeltem." Azt állítja, a tinisztáron kívül mással nem volt akkoriban szexuális kapcsolata, így nyilvánvaló, hogy csak ő lehet az apa.

A felmerült vádakra Bieber csütörtökön reagált először, amikor a Twitter-olalán közölte, nem foglalkozik a pletykákkal, inkább a zenéjére koncentrál. Szóvivője szintén hevesen tagadta a vádakat, miközben kifejtette, szomorúnak tartja, hogy valaki ilyen rosszindulatú, rágalmazó és bizonyíthatóan hamis állításokat terjeszt. "Minden erőnkkel azon leszünk, hogy kihasználjuk a rendelkezésre álló jogorvoslati lehetőségeket, amelyekkel megvédhetjük Justint ezekkel az állításokkal szemben" - jelentette ki.

Yeater a nyilatkozatban részletesen beszámol a találkozóról. Állítása szerint megkereste a biztonsági őrt, miközben az első sorba készült leülni, és bevallotta, nagyon szeretne találkozni az énekessel a színfalak mögött. "Nyilvánvaló volt, hogy kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, és elkezdtünk csókolózni" - szól az írásos vallomás.

"Nem sokkal ezután Justin Bieber javasolta, hogy menjek vele egy privát helyre, ahol egyedül lehetünk. Beleegyeztem, és miközben átsétáltunk, azt mondta, szeretkezni akar velem, és hogy ez lesz számára az első alkalom. Amikor bementünk [a szobába], viselkedése drasztikusan megváltozott, hozzám ért és többször is azt mondta, hogy meg akar d***ni" - vallotta a lány.

Állítólag ekkor arra kérte az énekest, hogy legalább óvszert használjon, de ezt Bieber visszautasította, mondván, az első alkalommal mindent érezni akar. Aztán egy rövid, mindössze 30 másodperces közösülés történt.

Amennyiben igaznak bizonyulnának Yeater állításai, ő maga is bajba kerülhet, hisz Justin a kérdéses időben még csak 16 éves volt, vagyis az akkor 19 évesnőnek még a kiskorú megrontásáért is felelnie kell. A bírósági tárgyalásra december 15-én kerül sor, addig viszont még Selena Gomeznek is valószínűleg lesz néhány szava az esethez, annak ellenére, hogy csak 10 hónapja jár együtt Bieberrel, de kapcsolatukat mindenféleképp befolyásolja, ha Justin tényleg apa lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.