Igazi nagyágyúval erősít a tinisztár vádlója

Fehér házi ügyvéd támadja Justin Biebert

Nem aprózza el Mariah Yeater: egy korábban a Fehér Házban tanácsadói posztot betöltő jogászt kért fel a képviseletére abban a perben, amelyben azt szeretné bizonyítani: négy hónapos gyerekének Justin Bieber az apja.

2011.11.08 15:33ma.hu

Csatlakozott a Justin Bieber ellen indított apasági perben eljáró felperes csapathoz Jeffery Leving, aki korábban a Fehér Ház családjogi tanácsadójaként dolgozott, az apasági ügyekben pedig kiemelkedő szaktekintélynek számít. Ő fogja képviselni a 20 éves Mariah Yeatert, aki a múlt héten robbantotta a bombahírt: most négy hónapos fiának, Anthony Tristyn Markhouse Yeaternek a 17 éves Bieber a biológiai apja.

Fotó: Whyfame

A fiatal nő elmondta, hogy pontosan a gyerek születése előtt kilenc hónappal, tavaly októberben találkoztak a híresség egyik Los Angeles-i koncertje után, amikor a még fiatalkorúnak számító Bieber behívta őt az öltözőjébe, ott pedig közölte, hogy még sosem volt szexuális kapcsolata, de azonnal nekiesett Yeaternek, óvszert sem használt, mondván, mindent érezni akar az első alkalommal. Alig fél perccel később már túl is voltak az aktuson - áll az írásba adott, minden részletre kiterjedő vallomásában.

"Büszkék vagyunk rá, hogy Jeffery Leving csatlakozott Mariah Yeater jogi csapatához. Ő egy államilag elismert szakértő a családjogi problémák területén. Leving ügyvéd urat Amerika egyik legjobb ügyvédjének nevezte a Forbes rádió és Illinois állam legjobb ügyvédei közé sorolta" - kommentálta a hírt a nő képviseletében eljáró Lance Rogers Ügyvédi Iroda szóvivője.

Justin Bieber kitartóan tagadja, hogy ő lenne Mariah gyermekének az apja, állítását két hét múlva erősítheti meg egy apasági teszttel. "Soha nem találkoztam ezzel a nővel. Csak annyit mondhatok, hogy alapvetően az efféle állítások nem igazak. Tudtam, hogy célpont leszek, de áldozat sose válik belőlem!" - jelentette ki a híresség.

A nő ugyanakkor azt állítja, hogy már kétséget kizáróan bizonyította az ügyvédeinek, akik meggyőzőnek tartották a bizonyítékokat, hogy valóban Justin az apa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.