Visszavonta keresetét az állítólagos anyuka

30 másodperces aktus-botrány: Justin Bieber mégse lesz apa?

Még 18 éves sincs, máris apává tették volna Justin Biebert: a fiatal popsztárt egy lány fenyegette perrel, azt állítva, hogy kisfia tőle született. Úgy tűnik, az énekes ügyvédjének reakciója jobb belátásra bírta.

2011.11.17 10:35ma.hu

Két ügyvédet is fogadott az a 20 éves lány, aki hetek óta állította: gyermeke született Justin Biebertől, akinek ráadásul a vele töltött estéje volt az első szexuális élménye.

Justin Biebert kikészítették a lány állításai - Mariah Yeater nagy nyilvánosság előtt ecsetelte, hogy bizony lefeküdt a tinisztárral. Részletekbe menően mesélte el, hogyan találkoztak, és hogy Bieber a saját rezidenciájára hívta őt, ahol közölte vele, hogy szeretne szeretkezni, és ez lenne az első ilyen esete.

Mariah állítása szerint a fürdőbe mentek, ahol Justin viselkedése drasztikusan megváltozott, és erőszakossá vált. "Nem akart óvszert sem felvenni, mondván, mivel ez lesz az első szex életében, mindent szeretne érezni. Az egész csak 30 másodpercig tartott" - mondta a lány.

Miután azonban Justin ügyvédje, Howard Weitzman támadásba lendült, és kilátásba helyezte a visszaperlést, a leányzó gyorsan elhallgatott. Bieber még abba is belement, hogy DNS-tesztet csináltasson, így bizonyítva, hogy ártatlan.

Erre talán nem számított a hölgy - novemberben már nyilvánosság elé is állt a kisfiával, aki július elején született.

Mariah Yeater állítása szerint előző év októberében volt együtt Justin Bieberrel egy koncertet követően. Csakhogy a sztár még akkor is csak 16 éves volt - vagyis a lányt lehetne "liliomtiprással" vádolni.

Justin Bieber "mellesleg" lassan egy éve a szintén énekesnő Selena Gomez kedvese.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.