Süssük ki gyorsan és egyszerűen!

Ilyen a mindig bedobható apró pogácsa!

Valami gyorsra és könnyűre van szükségünk? Egy kis pogácsa mindig jól jön - uzsonnára, vendégfogadásra ideális, körbekínálni a munkahelyi szülinapon úgyszintén.

2011.11.21 06:29ma.hu

A pogácsa elkészítése gyors, könnyű és nem túl költséges - ráadásul ez a sós sütemény mindig remek vendégfogadó lehet. Csak ne készüljön belőle túl kevés!

Hozzávalók:

- 50 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 10 dkg reszelt sajt
- 2 dkg élesztő
- 2 kanál tejpor
- só

A feloldott élesztőt és a fele sajtot a többi hozzávalóval összegyúrjuk, kinyújtjuk.

Kis pogácsákat készítünk, majd tejporos vízzel megkenjük és sajttal megszórjuk, olajozott tepsiben kisütjük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.