Süssük ki gyorsan és egyszerűen!

Ilyen a mindig bedobható apró pogácsa!

Valami gyorsra és könnyűre van szükségünk? Egy kis pogácsa mindig jól jön - uzsonnára, vendégfogadásra ideális, körbekínálni a munkahelyi szülinapon úgyszintén.

2011.11.21 06:29ma.hu

A pogácsa elkészítése gyors, könnyű és nem túl költséges - ráadásul ez a sós sütemény mindig remek vendégfogadó lehet. Csak ne készüljön belőle túl kevés!

Hozzávalók:

- 50 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 10 dkg reszelt sajt
- 2 dkg élesztő
- 2 kanál tejpor
- só

A feloldott élesztőt és a fele sajtot a többi hozzávalóval összegyúrjuk, kinyújtjuk.

Kis pogácsákat készítünk, majd tejporos vízzel megkenjük és sajttal megszórjuk, olajozott tepsiben kisütjük.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.