Udo Jürgensnek apasági vizsgálatra kell mennie

77 évesen lehet apa a híres énekes

Apasági vizsgálatot követelnek Udo Jürgens énekestől, miután felbukkant állítólagos lánya. A német sztár persze nem mostanában kalandozott: a magát gyerekének valló nő már 39 éves.

2011.11.11 18:29MTI

Apasági vizsgálatnak kell alávetnie magát Udo Jürgens 77 éves német énekesnek, akiről egy nő azt állítja, ő az apja. A nő már bírósághoz is fordult Hessen tartomány déli részén.

Udo Jürgens állítólagos házasságon kívüli lányáról a Bild című német napilap tudósított, az ügy részletei azonban még nem kerültek napvilágra. A sikeres énekes képviselője nem akart megjegyzést fűzni a folyamatban lévő bírósági eljáráshoz.

A Bild szerint a 39 éves nő állítja: anyjának futó kapcsolata volt az előadóval Baden-Württembergben. Jürgens ügyvédje megerősítette, hogy a kérdéses időpontban az énekes valóban Reutlingen városában volt. Azt még nem tudni, hogy Jürgensnek meg kell-e jelennie a bíróságon, amely hat-kilenc hónap alatt tisztázhatja az állítólagos apaság kérdését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.