Apasági per indult a rapper ellen

L.L. Junior tényleg gyereket csinált Szlovákiában?

Rémálom volt LL Junior számára az a néhány hét, amíg sikerült tisztáznia magát az ellene indított apasági perben: egy szlovákiai lány azt állította, hogy egy koncert után a rappertől esett teherbe.

2011.08.23 16:29ma.hu

Jócskán belekerült a slamasztikába L.L. Junior, akit egy szép napon azzal hívott fel az ügyvédje: apasági pert nyújtott be ellene egy rajongója. A fiatal rapper első felindulásában csak kiabálni tudott, hogy mi köze neki ehhez az egészhez, de aztán megpróbálták higgadtan végiggondolni, valójában mi és hogyan történhetett, tényleg apja lett-e egy újszülöttnek, vagy valaki csak így próbál belőle hasznot húzni.

A szálak felgöngyölítése után aztán elképesztő történet bontakozott ki, ami minden képtelensége ellenére egészen addig számos álmatlan éjszakát okozott a fiatal előadó számára, míg nem sikerült megegyeznie az őt megvádoló hölggyel.

Fotó: RTL Klub / Fél kettő


A történet tavaly februárra nyúlik vissza, amikor L.L. Junior Szlovákiában lépett fel, ám akárhogy is törte a fejét, senkire nem emlékezett, akivel akár csak flörtölésbe kezdett volna. Nem tagadta, hogy előfordultak már koncertek után egyéjszakás kalandok, de azon a korszakán már túljutott, 30 éves fejjel megkomolyodott, így maximálisan biztos volt benne, hogy ártatlanul ért véget az este - árulta el az RTL Klub Fél kettő című műsorában.

Végül nem maradt más hátra, mint a személyes találkozó, amelyen természetesen jelen voltak a jogi képviselők is, itt derült ki minden apró részlet. A hölgy azon a bizonyos napon hatalmas partyt csapott, majd 9 hónapra rá megszületett a gyereke. Mivel állandó kapcsolata a fogantatás időpontjában nem volt, valami más módszer kellett az apa személyének kiderítésére, ezért osztott-szorzott, és végül összerakta: ugyanazon a napon L.L. Junior-koncert is volt, tehát biztos az előadó az apuka.

A rapper persze máig nem érti, hogyan juthat valakinek ilyesmi eszébe, hogyan lehet felnőtt fejjel ilyeneket kitalálni, de a lány az ügyvédjének is előadta az elméletét, ennek lett a következménye az apasági per megindítása. Az egyeztetés végére a hölgy elismerte tévedését, és bocsánatot kért, így ebből a helyzetből Junior jól keveredett ki, de ahogy mondta, már a saját memóriájában is kételkedni kezdett, és ettől vált valódi rémálommá a történet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.