A semmiből, de nem a semmiért lett sztár

Pazarlás! L. L Junior egymilliót szórt el ruhákra!

Korán lett sikeres, ami a hírnév mellé sok-sok pénzt is hozott neki. Fiatalon azonban az ember kevésbé tudja értékelni a pénzt. Junior is így volt ezzel. El is költött sebtiben egymillió forintot.

2009.09.04 13:20ma.hu

L. L. Junior úgy érzi, rendeződött az élete. Sínen van, minden rendben. Bár a rapper már rég szakított első együttesével a Fekete Vonattal, élete azóta is a lehető legjobb irányba halad.

A Fekete Vonat indulása után szinte egycsapásra befutott A fiatalok, akik akkor még szinte gyermekek voltak, nehezen dolgozták fel az ismertséget. Amíg előtte voltak olyan klubok, helyek ahová nem engedték be őket, addig után már VIP jegyet kaptak.

Hatalmasat fordult velük a világ. Az alig 15 éves fiatalok elképesztő összegeket kerestek. Junior a semmiből, de nem a semmiért lett sztár. Kemény munkával kamatoztatta tehetségét. - írja a Kiskegyed.

Komoly hátulütője volt azonban ennek az aranyéletnek. Junior nem tudta kezelni a rászakadt vagyont: ruhákat, csokit, márkás cipőt vásárolt a pénzből.

A siker, és a pénz megmérgezte a fiatalok barátságát és szakítottak. Junior ekkor döntött úgy, hogy Amerikában próbál szerencsét. Másfél év után húzta haza a szíve, ekkor kezdett szólókarrierjébe.

Álma valóra vált, hiszen felkapott zenész lett. Ma már rengeteg rajongója, követője van. A fiatalok példaként tekintenek rá, hiszen a semmiből jött, és úgy lett sikeres.

Több lánnyal is szexel egyszerre az énekes?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.