"A mosogatás feminim dolog"

L.L. Junior alkalmatlan a házimunkára

A zenész utálja a házimunkát, viszont a már-már családtagnak számító táncos lányai szívesen elmosogatnak helyette.

2010.07.20 15:19tabu.tv

"Nem tudok házimunkát végezni, de a gyönyörű hercegnőim segítenek nekem..." - meséli a tabutv.hu riporterének L.L. Junior, aki főzésre, mosogatásra és takarításra is teljesen alkalmatlan.

"Odáig azért eljutok, hogy a mosogatógépbe bedobom a használt edényeket, de igazság szerint azt vallom, hogy a férfi keresse meg a pénzt, a nő pedig segítsen a háztartásban. Feminin dolognak tartom a mosogatást meg a főzést is!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a roma rapper.

L.L. Junior életében mindössze egyszer próbált meg saját maga valamilyen ételt összerittyenteni, de az sem jött össze neki. "Egyszer próbáltam egy rántottát csinálni, de hát ne tudd meg mi lett belőle!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a zenész, aki ennek ellenére a barátok és a munkatársak segítségével megold minden háztartási és lelki gondot.

"Mi tényleg egy nagy család vagyunk! Mindent megbeszélünk egymással, hiszen nem csak barátok, hanem testvérek is vagyunk. Én tudom a lányoknak a belső gondolatait, és hagyom, hogy kiömlesszék nekem a gondjaikat, amiken igyekszem segíteni.

Nem egyszer hívtam fel például egy-két táncos lány barátját, hogy normálisan beszéljen vele, és így tovább...
" - meséli a tabutv.hu felvételén L.L. Junior, aki talán egy saját problémamegoldó műsorban is megállná a helyét.

A teljes interjút itt megnézheti!

L.L. Junior legextrémebb randija

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.