Három sztár kapott egyszerre állampolgárságot

Spanyolt csináltak Ricky Martinból

A madridi kormány spanyol állampolgárságot adott a Puerto Ricó-i származású Ricky Martin énekesnek és Benicio del Toro színésznek, valamint Ysis Pérez Perera kubai színésznőnek.

2011.11.05 09:29MTI

A 44 éves Benicio del Toro, aki 2001-ben a Traffic című filmben Javier Rodriguez alakításáért a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat kapta, több alkalommal dolgozott Spanyolországban. 2008-ban Steven Soderbergh egy másik filmjében, a Che - Az argentin címűben nyújtott Che Guevara-alakítását a Goya-díjjal, a "spanyol Oscarral" díjazták.

A világhírű Puerto Ricó-i énekes, a 39 éves Ricky Martin, valódi nevén Enrique Martin Morales, "szoros szakmai és személyes kapcsolatokat ápol Spanyolországgal" a kormány szerint.

A madridi kormány ugyancsak megadta az állampolgárságot Ysis Pérez számára, aki az El País című spanyol napilap havannai tudósítójának, Mauricio Vicentnek a felesége, akitől a kubai kormány visszavonta az újságírói akkreditációját.

A spanyol média szerint Ricky Martin azért kérte a spanyol állampolgárságot, hogy összeházasodhasson férfi élettársával, Carlos González közgazdásszal. A pár az énekes két fiát, a hároméves ikerpár Matteót és Valentinót közösen neveli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.