Rossz példát mutat a homoszexuális énekes?

Letiltották a kiskorúakat Ricky Martinról

Egy gyermekalapítvány javára lép fel Ricky Martin első alkalommal Hondurasban, ám a szervezők az előadásra nem engednek be 15 éven aluliakat, mondván: a sztár rossz példát mutat a gyerekeknek.

Ricky Martin, a büszke apa Valentinóval és Matteóval képgaléria

2011.10.10 09:29ma.hu

A kiskorúak erkölcsi fejlődésére hivatkozva megtiltották a 15 éven aluli gyermekeknek, hogy részt vegyenek Ricky Martin hondurasi koncertjén - amelyet egyébként az énekes kifejezetten egy gyermekalapítvány javára szervezett. A bel- és lakosságügyi minisztérium szerint a latin pop sztárjának műsora túlzottan erotikus, és az sem javít a helyzetén, hogy tavaly nyilvánosan bejelentette: homoszexuális.

Korábban már neoprotestáns vallási csoportok is felszólaltak az énekes ellen, ők a koncert teljes törlését követelték, indoklásuk szerint Ricky Martin már a puszta létével is "rossz példát mutat" a hondurasi fiataloknak.

A tiltakozás érthetetlen, mivel Martin előtt már számos alkalommal lépett fel szexet, erőszakot vagy drogcsempészetet dicsőítő és mentegető zenekar és előadó - adták hírül a helyi hírügynökségek.

Ricky Martin saját bevallása szerint sokáig vívódott, hogy felvállalja-e homoszexualitását, és bár érték kellemetlen támadások, nem bánta meg döntését, amikor kiírta az egyik közösségi oldalra: "Meleg vagyok". Jelenleg kedvesével egy ikerpárt, a béranyától született Valentinót és Matteót nevelik.

Ricky Martin az ikrekkel (Fotó: JustJared - A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.