Anhalt herceg Los Angelesben indul

Polgármesterségre vágyik Gábor Zsazsa férje

Los Angeles polgármesteri címével kacérkodik Fréderic von Anhalt herceg, Gábor Zsazsa férje, már egy óriásplakátot is kitetetett a város egyik forgalmas pontjára. Korábban kormányzóként is jelöltette magát.

Képekben Gábor Zsazsa és Frederic Von Anhalt közös élete képgaléria

2011.10.06 18:29MTI
Gábor Zsazsa és férje a házasságkötéskor (A galériához KATT a képre!)

Noha Gábor Zsazsa férje a hatóságoknál csak csütörtökön jelentette be hivatalosan indulását, a hollywoodi Sunset Boulevard-on már elhelyeztek egy óriásplakátot "Frederic herceget polgármesternek" felirattal. A választásokat 2013-ban tartják, már több jelölt, köztük sok helyi politikus is versenybe szállt.

Fréderic von Anhalt liberális, pártfüggetlen jelöltként indul, úgy gondolja, nagy esélyei vannak a sikerre. Polgármesterként ígéretei szerint csökkentené az adókat, több munkahelyet teremtene és állampolgárságot adna az illegális bevándorlóknak.

Nem először kacérkodik a politikával a herceg. Tavaly már pályázott Kalifornia kormányzójának posztjára és össze is gyűjtötte az induláshoz szükséges tízezer aláírást. Végül azonban kiszállt a versenyből, amikor felesége, Gábor Zsazsa csípőcsonttörést szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.