Házassági köszöntésként kapta a posztert

Gigaplakátról néz a városra Gábor Zsazsa

Házasságkötésük évfordulójára egy óriásposztert ajándékozott az öntudatlan Gábor Zsazsának férje - pezsgő és kaviár helyett valami igazán különleges és őrült dolgot akart adni.

2011.07.26 15:34ma.hu

A többség valamilyen drága ékszert vásárol a feleségének a 25. évfordulójuk alkalmából, ám Gábor Zsazsa férje, Frederic von Anhalt herceg úgy döntött, ennél különlegesebb ajándékkal lepi meg társát.

Miközben az egykori díva Los Angeles-i házában az ágyhoz van kötve és szinte alig tud valamit magáról és a világról, Anhalt több tízezer dollárt fizetett ki egy óriásplakátért a Sunset Boulevard-on, hogy ott emlékezzen meg a 25 évvel ezelőtti örömteli eseményről. A körút Hollywood egyik legforgalmasabb helye, és minden bizonnyal több tízezren fogják látni a gigantikus "ajándékkártyát" a magasban, az ünnepelt viszont állapota miatt pont lemarad róla.

Ám a büszke férj szerint - aki összesen 68 ezer dollárt dobott ki az egy hónapos plakátbérlésre - nem is az a fontos, hanem a gesztus. Az óriásplakáton a pár látható a házasságkötésükön készült képen, mellette pedig hatalmas felirat hirdeti: "Frederic herceg és ZsaZsa hercegnő - 25 év és még számoljuk".

Fotó: Coleman-Rayner


A herceg a sajtó kritikáira megjegyezte: "Mit kezdene a feleségem egy ékszerrel? Nem szereti, egyáltalán nem tetszenek neki. Kilenc éve mozgássérült és tavaly amputálták a lábát. Mindig megkérdezem, mit szeretne, és erre mindig azt feleli, pezsgőt és kaviárt, de mivel mindig megkapja, ez már nem számít ajándéknak."

"Valami különlegeset akartam csinálni. - folytatta. - Épp az évfordulóról beszélgettünk, amikor átfutott az agyamon, hogy valami igazán őrült dolgot kellene csinálni, aztán arra gondoltam: olyasvalami kellene, amit a tévében láthat. Ez most 68 ezer dolláromba került, de az, hogy 25 éve Zsazsa a feleségem, mindent megér. Ennyi év házasként mellette megfizethetetlen!"

Bár Zsazsa még tévében sem látta a plakátot, állítólag nagyon örült az ötletnek, mert mindig is imádta a showbizniszt. A jubileumról pedig annyit mondott férjének, hogy valóságos csoda, és nehéz elhinni.

Az évforduló egyébként csak augusztus 14-én lesz, de a plakátot már július utolsó hetében felállították. A herceg ezen kívül 50 főt hívott meg az évforduló délutánjára, ahol egy hatalmas tortát is felszolgálnak majd. A vendéglistán olyan nevek szerepelnek, mint Quincy Jones, Kirk Douglas a feleségével, Nancy Reagan, Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger, hogy csak a hazánkban legismertebb sztárokat említsük.

A 94 éves díva haját és sminkjét egy Beverly Hills-i szalon munkatársai készítik el a nagy napra, és hiába nem rajong érte, ezúttal egy rubin és zafír nyakláncot is kölcsönöznek neki. A tervek szerint az évfordulón egy pohár pezsgőt is meg fog inni, noha állapota ezt nem engedné meg: nemrég tért haza a Bel Air kórházból, ahol napokon keresztül kómában feküdt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.