Pénzre van szüksége a díva férjének

Már feléért is odaadnák Gábor Zsazsa házát, csak vigye valaki!

Néhány hónapja már meghirdette eladásra Gábor Zsazsa otthonát a férje, hogy legyen miből fedezni a súlyos beteg díva kórházi ápolását, de nem jöttek a vevők. Most újra próbálkozik a herceg.

Képekben Gábor Zsazsa és Frederic Von Anhalt közös élete képgaléria

2011.06.09 18:29ma.hu

Januárban még 28 millió dollárt kért volna, most már 15-ért is eladná Frederic Von Anhalt herceg azt a Los Angeles-i luxusvillát, amelyben híres feleségével, Gábor Zsazsával élnek.

A 94 éves díva csaknem egy éve van már olyan súlyos állapotban, hogy szinte több időt tölt a kórházban, mint otthonában, és a kezelések jelentős összeget emésztenek fel. Többek közt ennek finanszírozását szeretné megoldani Anhalt herceg az eladásból befolyó pénzzel, de azt sem titkolta, hogy kettőjüknek túl nagy a nagyváros Bel Air negyedében lévő villa.

Az ingatlan valóban impozáns paraméterekkel rendelkezik: 26 hálószoba (ebből négy hálószoba), öt fürdőszoba és egy medence is található a hegyoldalon épült 740 négyzetméteres minikastélyban, de csupán két szobát használnak jelenleg.

Gábor Zsazsa és a herceg 26 szobás kastélya (Fotó: Virtual GlobeTrotting)


Az első meghirdetés alkalmával Gábor Zsazsa szóvivője elmondta, hogy a villát Howard Hughes milliárdos iparmágnás építtette, és Los Angeles-i forgatásai idején többször lakott az épületben Elvis Presley is.

Ha sikerülne megszabadulni az épülettől, a 67 éves férj a kórház közvetlen szomszédságába költözne, hogy mindig felesége közelében legyen, akkor is, ha épp kórházi ellátásra szorul az asszony. Jelenleg is orvosi felügyelet alatt áll egy fertőzés miatt, amit a táplálásához használt gyomorszonda miatt kapott.

Frederic Von Anhalt egyébként nemcsak az ingatlant, de Gábor Zsazsa számos személyes tárgyát is eladásra kínálta, többek közt híres ruhatárát, bútorait és egyéb antikvitásokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.