Nem tudott lábra állni!

Autó gázolta el Gábor Zsazsa férjét

Autó gázolta el Gábor Zsazsa magyar származású amerikai filmdíva férjét, aki könnyebb sérülésekkel került kórházba.

2011.09.04 19:43MTI

A német származású Frederic von Anhalt a bankba tartott gyalogosan pénteken Beverly Hills egyik üzleti utcájában, amikor egy földalatti parkolóból hirtelen kihajtó autó elütötte.

"Direkt nekemhajtott" - mondta a 68 éves herceg, aki a csípőjén és a kezén szenvedett zúzódásokat. Amikor bevitték a kórházba, nem tudott lábra állni.

A rendőrség előállította a figyelmetlen autóst, de a 94 éves Gábor Zsazsa férje nem akar vádat emelni ellen. "Von Anhaltnak nincs más vágya, mint hogy hazamehessen és a felesége mellett lehessen" - mondta szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.