Bizottsági tanácsadó lett az énekesnőből

Shakira osztja az észt Obamának

Az oktatási ügyekkel foglalkozó csapat tagja lett a nemrégiben az év latin sztárjának kikiáltott Shakira, a munkára nem kisebb ember, mint maga Barack Obama elnök kérte fel.

Shakira nem leplezi nőies formáit! képgaléria

2011.10.06 12:29ma.hu

Tanácsadói megbízást adott Barack Obama amerikai elnök a világhírű énekesnőnek, Shakirának. A kolumbiai származású sztár a Fehér Ház közlése szerint egy olyan bizottság munkájában vesz majd részt, amely az Egyesült Államokban élő spanyol ajkú kisebbségeket érintő oktatási kérdésekkel foglalkozik. A tavaly megalakított testület az ezen kisebbség oktatásának színvonaláért felelős.

Fotó: shakira.com (A galériához KATT a képre!)

A 34 éves énekesnőtől nem idegen a terület: az általa vezetett Pies Descalzos (Mezítláb) elnevezésű alapítvány a hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésével foglalkozik, többek között a tanulási lehetőséget teremti meg az arra rászorulók számára.

Shakirát nem egészen két héttel ezelőtt az év latin sztárjának kiáltották ki, a Latin Grammy-díjat november 9-én veszi majd át egy nagyszabású gála keretén belül. A cím nemcsak szakmai elismerést jelent, a megítélésben hangsúlyozott szerepe volt Shakira "emberbaráti tevékenységének" is.

Ezzel egyébként olyan előadók nyomdokaiba lép, mint Plácido Domingo, Carlos Santana, Gloria Estefan, Julio Iglesias és Ricky Martin. A díj eddigi legfiatalabb kitüntetettje azt mondta, "igazi megtiszteltetés", hogy ő kaphatja az elismerést.

Még több hír Shakiráról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.