Nem magának keres társat a kebelcsoda

Pamela Anderson úgy randizik, ahogy a fiai diktálják

A Baywatch egykori sztárja gond nélkül találhatna minden ujjára akár 10 férfit is, ám mégis megválogatja, kivel megy randizni, és a döntést nem a személyes érzései határozzák meg.

Most is bombanő: erotikus képekben Pamela Anderson! képgaléria

2011.09.18 14:37ma.hu

Bár Pamela Andersonnak nem kellene sokat tépelődnie, ha randira hívják, ő mégis alaposan meggondolja minden alkalommal, kinek a meghívását fogadja el és ki az, aki bármennyire is szimpatikus lenne neki, mégis elutasítja már az első, de legkésőbb a második romantikus vacsorát. Döntését ugyanis nem a személyes szempontjai, hanem két fia, a 15 éves Brandon és a 13 éves Dylan határozzák meg.

Fotó: Askmen (A galériához KATT a képre!)

A fiúk, akik a Baywatch ma is vonzó ikonjának egyik volt férjétől, Tommy Lee-től születtek, a sztár szerint erősen befolyásolják, hogy kaphat-e valaki esélyt tőle.

"A fiaim hatással vannak arra, hogy ki vagyok, bár a kor előrehaladtával maguk az emberek is megváltozhatnak. De ha anya vagy, akkor a gyerekeidért randizol. Arra gondolok: ki az, akivel a gyerekeim szívesen töltik majd az idejüket? Ahelyett, hogy azon gondolkoznék, én kivel tölteném szívesen" - mondta.

A 44 éves sztár, aki már három férjet elfogyasztott, nem adja fel a reményt, hogy egyszer tényleg rátalál arra, aki igazán hozzá passzol. "Egyedülálló vagyok, de szeretném, ha valaki mellettem lenne. Valaki, aki szenvedélyesen szereti azt, amit csinál. De azt hiszem, eddig nem találtam rá erre a varázslatos kombinációra. De egyszer megtalálom!" - árulta el a brit OK! magazinnak.

Még több hír Pamela Andersonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.