Napról napra jobban van a rákos színész

Michael Douglas: "Egy évet már túléltem"

Épp egy éve derült ki, hogy Michael Douglasnek gégerákkal kell megküzdenie, és a kezelések bizony meg is viselték a színészt. Ám most, egy év múltán örömmel jelentette: jól érzi magát.

Családi programok - Michael Douglas jobban van! képgaléria

2011.09.15 18:29ma.hu
Tényleg jobban néz ki! (Fotó: The Sun - A galériához KATT a képre!)

Most, egy évvel a diagnózis felállítása után azonban szinte csak nyomokban lehet felfedezni rajta a megpróbáltatásokat, súlyát is visszaszedte, és a rendszeres kontrolloknak köszönhetően biztos lehet abban, hogy a gyilkos kór nem lendült újabb támadásba.

"Jobban érzem magam, mint valaha, most, hogy letelt a gyógyulás ideje" - fogalmazott a sztár. "Jól érzem magam. Ez nagyon jó, hogy egy évet már túléltem" - tette hozzá.

Ennek örömére a Tőzsdecápák sztárja feleségével, Catherine Zeta-Jonesszal egy rövidebb utónyaralást tervez, ahol kipihenhetik az elmúlt időszak fáradalmait, és tovább tud regenerálódni, mert az eddigi eredmények után azért némi hízás még mindig ráférne. "A durva kezeléssorozat után lassan visszakapom azt az érzést, ami a régi énem volt" - mondta.

Ami pedig a terveket illeti, a nyaralás után szeretné belevetni magát a munkába - persze csak óvatosan, hisz a túlhajszolás most nem tenne jót. "A legfontosabb, hogy a rák eltűnt és nem is jött vissza. Az elmúlt egy évben havonta ellenőrizték, de az orvosok továbbra is nagyon bizakodóak" - örvendezett a 67 éves színész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.