Végre az énekesnő párja is igazán örülhet

Harmadszor is lánya lett Mel B-nek!

Immár három kislány büszke édesanyja az egykori Spice Girls-ös bombázó! Melanie Brown életet adott harmadik gyermekének.

2011.09.02 12:29ma.hu

Nem lehetne egyhangúnak nevezni Melanie Brown, az egykori Spice Girls lányzenekar énekesnőjének életét. Valószínű, hogy a 36 éves Mel B sem úgy képzelte el, hogy lesz három csemetéje, de mindegyik másik apától...

Márpedig ez a helyzet. Tegnap éjjel világra jött a sztár harmadik gyermeke, aki nővérkéihez hasonlóan kislány lett.

Édespja, Stephen Belafonte nagy örömmel adta hírül, hogy a mama és a baba is remekül vannak. Szerencsére a páros éppen otthon volt, amikor jelentkeztek a szülési fájdalmak, és férje azonnal kórházba vitte Melanie-t.

Az énekesnő tudta, hogy a héten valószínűleg megérkezik a gyermek, már az előző éjszakákat is igen nehezen viselte. Részleteket, így a kicsi nevét sem közölték egyelőre.

A sokszínű család most tehát a jelenlegi férj csemetéjével egészült ki.

Melanie első lánya, a 12 éves Phoenix Chi édesapja Jimmy Gulzar táncos, akivel évekkel ezelőtt hosszabb kapcsolata volt az énekesnőnek.

Második lánya, a hároméves Angel Iris azonban az Eddie Murphy-vel való, kínos véget ért románcból született, világhírű édesapja alig akarta elismerni, hogy a baba valóban az övé.

Stephen Belafonte később került a képbe, aki a viszontagságos múltjával együtt is elfogadta és szereti Melanie-t.

2007-ben, Las Vegasban kötötték össze hivatalosan is életüket. Most végre egy közös babával is megkoronázták szerelmüket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.