Törvényszéki rajzoló szimulálta a gyerek vonásait

Lássuk csak: fiú lesz és így fog kinézni Beyoncé gyereke

Bár még a születésére is fél évet várni kell, egy híres törvényszéki rajzoló már most megpróbálta kitalálni, hogyan fog kinézni Beyoncé gyermeke, ha valóban fiúnak születik, ahogy az most kiderült.

2011.09.01 09:29ma.hu

Némelyeknek kissé meglepő lehet, ám bevett szokás, hogy törvényszéki rajzolók készítik el az ismeretlen kinézetű emberek fényképét, minimálisan ismert részletek alapján. Ez történhet akár egy brutális gyilkosság után, amikor az áldozatra felismerhetetlen arccal találnak rá, vagy olyankor, amikor több év eltelik egy gyermekrablás után és el kell készíteni a fotót, hogyan nézhet ki jelenleg az időközben tinédzserré vagy akár felnőtté vált óvodás.

"Az apja vonásait, de az anyja szemét örökli" (Fotó: Splash News)


Most kivételesen örömtelibb munkája akadt Dr. D'Lynn Waldron művésznek, aki ugyancsak a nyomozók munkáját szokta rendszeresen segíteni egy különleges szimulátorprogrammal. Amikor ugyanis a világhírű énekesnő, Beyoncé a hétvégén bejelentette, hogy végre teljesült álma, és tényleg 30 évesen szülővé válnak férjével, Jay Z rapperrel, a rajzoló akcióba lépett.

"Ha valóban kisfiú lesz, ahogyan az énekesnő mondta, akkor feltehetően így fog kinézni 4-5 éves korában" - mondta Waldron, aki úgy véli, az arcvonásokat az apjától, a szemét viszont az anyjától fogja örökölni.

Ígérjük: 5 év múlva elővesszük ezt a képet!

Még több hír Beyoncé-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.