Hivatalosan is bejelentette a sztár a gólyahírt

Pocakos képek: Úton van Beyoncé első gyermeke!

Bár korábban többször felröppent, ezúttal biztos: Beyoncé és kedvese, a szintén zenész Jay-Z első közös gyermeküket várják, három évvel az esküvőjük után.

Bájos képek a várandós Beyoncé-ról képgaléria

2011.08.29 12:29ma.hu

Alig több mint két hónapja még egy sejtelmes mosoly sem hagyta el Beyoncé száját, pedig ő már tudta, amiről a nemzetközi bulvársajtó csak találgatott: három évnyi házasélet után végre úton van első közös gyermekük férjével, Jay-Z rapperrel.

Fotó: JustJared (A galériához KATT a képre!)

A sztár a vasárnapi MTV VMA díjkiosztó gálán viszont már nem is próbálta rejtegetni óriási pocakját, , sőt, a fotósok kedvéért még le is simította a bő kismamaruhát, hogy jobban látszódjon minden porcikája. Pedig annyira már feszíteni sem kellett azt a ruhát, talán csak 2-3 hónap lehet hátra a szülésig, így végül az eredeti terv is megvalósult, miszerint 30 éves koránál tovább nem akar várni a gyermekvállalással.

Ezt Beyoncé többször is kijelentette, ám amikor nyár elején még mindig nem látszott rajta semmi változás, egyre többen vetették fel, hogy a 30. születésnapját szeptember 4-én betöltő sztár ebben az egyben talán egy kicsit tévedett.

Szinte pontosan két hónappal ezelőtt, július első napján még azt írtuk: "ha a szülés nem is, a terhesség még addig kiderülhet". Ha minden jóslásunk így teljesül...

Még több hír Beyoncé-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.