Anistont is lekörözte a 79 évesen elhunyt sztár

Hoppá: Liz Taylor holtában is szebb, mint David Beckham

A legfotogénebb hírességet keresték a brit rajongók, és meglepő eredmény született: napjaink kedvenc hírességeit magasan lekörözte egy olyan szépség, aki már nincs is az élők sorában!

Búcsúzunk Elisabeth Taylortól képgaléria

2011.08.25 18:29MTI

Elizabeth Taylort választották meg minden idők legfotogénebb hírességének - derült ki egy vezető fotó-, és informatikai internetes oldal felméréséből. Az idén márciusban 79 éves korában elhunyt hollywoodi filmcsillag olyan hírességeket utasított maga mögé, mint a korábbi listavezető Jennifer Aniston, valamint a futballsztár David Beckham, akik jelenleg a második, illetve a harmadik helyen állnak a legfotogénebb sztárok rangsorában.

Liz Taylor Cleopátraként (Fotó: IMDB - A galériához KATT a képre!)

A fényképes szavazásra épülő felmérés során a válaszadók egynél több hírességre is leadhatták a voksukat. "A fényképek meghatározó részét képezik a hírességekhez fűződő kapcsolatunknak, és ezzel a tanulmányunkkal azt szerettük volna kideríteni, hogy a brit közönség szerint melyik híresség mutat a legjobban a lencse előtt" - mondta Rebecca Huggler, a felmérést készítő MyMemory.com internetes oldal társ-alapítója.

Érdekesség, hogy az első tíz helyezett közt több a már nem élők közt lévő híresség, mint az eleven sztárok, a dobogósok után ugyanis a sorrend a következő: Megan Fox, Audrey Hepburn, Marlon Brando, Angelina Jolie, Marilyn Monroe, Sophia Loren és James Dean.

Még több hír a sztárokról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.