2011 tavaszára várja a kisbabát a hercegi pár

Úton a trónörökös: a hercegnő bejelentette terhességét!

Az őszi protokolláris programokat még nem befolyásolja a frissen bejelentett hír, de a hercegi palota is megerősítette, hogy Victoria valóban első gyermekét várja. Egy éve házasodtak össze.

2011.08.18 09:29ma.hu

Új kisherceg a láthatáron: Victoria svéd hercegnő tavaszra várja első gyermekét, a hírt a királyi palota is megerősítette. "Victoria koronahercegnő és Daniel herceg örömmel jelenti be, hogy a trónörökös az első gyermeküket várja" - áll a hivatalos nyilatkozatban. "A szülés 2012 márciusában várható. A hercegnő protokolláris megjelenései nem változnak 2011 őszén."

A 34 éves Victoria és 37 éves férje, a korábban személyi edzőként dolgozó Daniel Westling több mint egy éve, 2010 júniusában házasodott össze, és áprilisban sok más vendég mellett ők is jelen voltak a londoni Westminster Apátságban, ahol az évszázad esküvőjének kikiáltott ceremónián örök hűséget fogadott egymásnak Vilmos herceg és Kate Middleton.

A hercegi pár 2010 júniusában (Fotó: Royalweddings)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.