Az utolsó évadra készülnek a Lila akác közben

A Született feleségek is csak nyolcig bírta

Sok más sikersorozathoz hasonlóan a Született feleségek is nyolc évad után zárja a kapuját, a most készülő részek már az utolsó kalandok lesznek a Lila akác közből.

Csinosak, szexisek és agyafúrtak: képekben a Született feleségek! képgaléria

2011.08.08 10:02ma.hu

Még magukat a szereplőket is meglepte a bejelentés, amikor kiderült: a nyolcadik évaddal véget ér a Született feleségek című sorozat. Az ABC televíziós csatorna vasárnap tette közzé hivatalosan, hogy 2012 májusa után nem kezdenek újabb részekbe.

Az összes Született feleség együtt (A galériához KATT a képre!)


Teri Hatchert, Felicity Huffmant, Marcia Crosst és Eva Longoriát egyaránt sokkolta a hír, mivel korábban maga a rendező, Marc Cherry is úgy nyilatkozott, hogy legalább kilenc szezonra tervezte a népszerű, intrikáktól és váratlan fordulatoktól sem mentes, ám humorral és szeretettel is megtűzdelt sorozatot.

Nemrégiben az ugyancsak nyolcadik évadjába lépő Dr. House című sorozatról derült ki, hogy ez lesz az utolsó, és több korábbi sikerszéria is ennyi szezon után zárta le végleg a kalandokat.

A Született feleségek záró évadjának premierjére szeptember 25-én kerül sor Amerikában.

Még több hír a Született feleségek sztárjairól (is)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.