Drea de Matteo második gyermeke fiú lett

Bájos képek: A született feleségből új anyuka született

Másodszor is anya lett a Született feleségek sztárja: a legnagyobb közösségi portálon jelentette be Waylon Albert Jennings születését. A nevet a kisfiú a nagyapja után kapta.

Bájos képek - Drea De Matteo és kis családja képgaléria

2011.04.11 12:29ma.hu

Második gyermekük születését kürtölte világgá a Twitteren Drea de Matteo, akit néhányan a Maffiózók című filmből, mások pedig a Született feleségek sorozatából ismerhetnek.

A színésznő és zenész vőlegénye, Shooter Jennings második gyermeke csütörtökön látta meg a napvilágot, a kisfiút az apa countrycsillag édesapja, Waylon Jennings után nevezték el.

Emberek, Waylon Albert ’Blackjack’ Jennings megérkezett!” – olvasható a mikroblogon.

Fotó: Celebrity Latest (További képek a galériában)

A párnak eddig egy három éves kislánya volt, aki az Alabama Gipsy Rose nevet viseli.

A 39 éves de Matteo és 31 éves párja, Shooter Jennings 2009-ben egy New York-i koncerten jegyezte el egymást, a zenész a színpadról kérte meg a közelben álló kedvese kezét. Eddig azonban nem házasodtak össze, de a két gyermek láttán úgy tűnik, a papír csak mellékes dolog a kapcsolatukban.

Az újszülötthöz máris számos rajongó és híresség gratulált, többek között Samantha Ronson, Lindsay Lohan korábbi leszbikus barátnője is, aki azt írta, ha kicsit idősebb lesz, ő is szeretne szülni. Ezt írta: „Gratulálok Shooter Jenningsnek az új kisfia érkezéséhez! Alig várom, hogy rávegye a kaszinózásra!

Hogy miért épp kaszinóba akarja küldeni az újszülöttet, az rejtély, mindenesetre a boldog szülőknek mi is gratulálunk!

Még több hír Drea de Matteóról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.