A filmezés miatt rúgta fel 3 éves kapcsolatát

Kidobta a barátnőjét Kiefer Sutherland - menekül a házasságtól?

"Nekem a 24-gyel van kapcsolatom" - jelentette ki Kiefer Sutherland, miután 3 évnyi együttjárás után váratlanul dobta barátnőjét. Pedig nemrég már eljegyzést is rebesgettek.

2011.07.07 12:29ma.hu

Három évnyi nagy szerelem után váratlanul szakított Kiefer Sutherlend a barátnőjével, Siobhan Bonnouvrier-vel, ám annak pontos okát csak találgatni lehet egy-két homályos célzás alapján.

A 24 című sorozat sztárjáról például nemrég felröppent, hogy az illendőnél sűrűbben mutatkozik együtt egy Eleanor Propp nevű, igen gazdag New York-i hölggyel, de Sutherland szerint nem ezért dobta a barátnőjét, sőt, állítólag nem is randizik Proppal.

De az ember akkor sem szokta ok nélkül kipenderíteni azt a nőt, akivel 3 évig együtt jár és akinek óriási gyűrűt ajándékoz egy olaszországi nyaralás alkalmával, bármennyire is tagadta, hogy ez eljegyzési zálog lenne. A Golden Globe- és Emmy-díjas színész a váratlan "szabadulást" szűkszavúan, mindössze annyival kommentálta, hogy "Nekem a 24-gyel van kapcsolatom".

És ebben lehet is valami, mert köztudott, hogy a 44 éves sztár minden energiáját a sorozatra fordítja, és nem sok ideje maradt mellette még kedvesére sem.

"Mindent ennek köszönhetek. Ez többet tanított nekem, mint bármely más munka. Nyolc éve igazi baráti társasággá alakultunk, akik a családot jelentik számomra" - mondta a kollégáiról.

Fotó: Newscom


"Nem járunk Kieferrel, csak barátok vagyunk" - jelentette ki nemrég a vele hírbe hozott Propp is, ami azt jelenti, hogy vagy mindketten füllentenek, vagy tényleg a sorozat kedvéért döntött inkább a szingli életmód mellett a sármos színész.

Ugyanakkor érdekes adatokkal szolgálhat a korábbi családi életének vizsgálata. 1987-ben feleségül vette Camelia Kathot, akitől megszületett a most 23 éves Sarah lánya, házasságuk 3 évig tartott. Aztán 1996-ban újra oltár elé vonult, akkor Elisabeth Winnel, gyermek nem született, de ugyancsak 3 év után váltak el.

A kettő között pedig 1991-ben eljegyezte Julia Roberts színésznőt, ám ott meg a menyasszony lépett le mindössze 3 nappal az esküvő előtt (talán ezért tudta olyan jól eljátszani az Oltári nő főszerepét?!).

Úgy tűnik tehát, hogy Sutherland életében különös jelentőséggel bír a 3-as szám, talán ezért döntött most is úgy 3 év után, hogy ideje véget vetni a románcnak az Allure magazin szerkesztőjével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.