Kiefer Sutherland-et sokkolta saját partija!

Döbbenet! A színész barátai egy férfi sztriptíztáncost hívtak neki!

Kiefer Sutherland megdöbbenve vette tudomásul, hogy barátai egy férfi sztriptíztáncost hívtak születésnapjára, a 42. születésnapját ünneplő sztárt barátai furcsa meglepetéssel sokkolták, egy táncossal aki nem nő volt!

2009.02.03 15:30ma.hu
A sztár furcsán szeret bulizni!

A színészt barátai lepték meg egy meglepetés partival, de a színész mindaddig nem jött rá, hogy az asztalánál táncoló szexi szőke nem nő, hanem férfi, amíg a táncos le nem vette parókáját. 

Sutherland lélegzete akkor el is akadt döbbentében, barátai pedig nagyot nevettek az egészen, és jól szórakoztak! 

- „Elhalványultak a fények, és dögös blues muzsika csendült fel. Egy szinte meztelen szőke bombázó jött be a szobába, leültette Kiefert egy székre és elkezdett táncolni neki. Aztán hirtelen eljött az igazság pillanata, és amikor Kiefer azt remélte, hogy lehull a leopárdmintás tanga, a táncos lekapta parókáját” - mesélte egy jelenlevő.
 
- „Csak úgy remegett az állkapcsa az idegességtől, mialatt a barátai jól mulattak. Aztán jópár pillanat múlva végre visszanyerte lélekjelenlétét, és békésen elbeszélgetett a táncossal” – nyilatkozta az egyik barát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.