Jack Bauer vs. the world

Kiefer Sutherland újabb botránya

Megint nem bírt magával, és helyzetét súlyosbítja, hogy próbaidőn volt, amikor rosszalkodott.

2009.05.09 18:27rtlbulvar.hu

Letartóztatták csütörtökön Kiefer Sutherlandet: a 24 című filmsorozat főszereplőjét azzal vádolják, hogy lefejelt egy divattervezőt egy manhattani partyn - közölték a New York-i rendőrség illetékesei.

A 24-ben Jack Bauert alakító színész egy manhattani rendőrkapitányságra vitték be, a rendőrök szerint nyugodtan viselte az eljárást.

Rács mögé azonban nem került, szabadlábon védekezhet. Azt nem közölték, hogy mikor lesz a színész első meghallgatása. Kiefer Sutherland a rendőrség szerint még hétfőn fejelte le Jack McCullought a Metropolitan Múzeum egyik rendezvényén, miután a divattervező beszédbe elegyedett Brooke Shields színésznő-modellel.

Azt nem tudni, hogy mi váltotta ki a színész haragját. Sutherland egyébként jelenleg próbaidőn van. 2007-ben ugyanis 48 napot töltött börtönben, miután ittas vezetésen kapták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.