Ittas autóvezetésért ült

Kiefer Sutherland kisétált a börtönből

Hétfőn kijött a börtönből a 41 éves Kiefer Sutherland, akit ittas vezetésért másfél hónapra ültetek le. "Úgy tűnt, nagyon boldog, hogy kint lehet" - árulta el egy illetékes rendőrtisztviselő a People Magazin honlapjának.

2008.01.22 06:45ma.hu

Előbb szabadult másfél órával a kijelölt időpontnál a színész, (közép-európai idő szerint) reggel nyolc óra öt perckor. A Fox televízió 24 című sorozatának sztárját állandóan előjövő alkoholproblémái juttatták a glanedale-i városi fegyintézet rácsai mögé. 

Ittas vezetése miatt októberben 30 napos elzárásra ítélte a bíróság, és mert egy korábbi, szintén alkohol-incidens miatt kiszabott felfüggesztését is megsértette, hozzácsaptak még 18 napot a kijelölt 30-hoz.  A bent töltött másfél hónap során Kiefer Sutherland mintaszerűen viselkedett. "Szavát sem lehetett hallani, sosem panaszkodott. Egyáltalán semmi problémát nem okozott" - áradozott róla egy rendőr. 

Sutherland kiadott egy közleményt a börtönbe vonulása előtt, amelyben bevallja, csak magát okolhatja a dolgokért. Bocsánatot kért családjától, barátaitól mindezért. A színészre ezen felül még vár egy másfél éves alkohol-felvilágosító program, öt éves próbaidő, valamint fél évig heti terápián kell részt vennie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.