Előjön a rácsok mögül...

Szabadul Keifer Sutherland - 48 napot töltött börtönben

Negyvennyolc börtönben töltött nap után jövő hétfő reggel szabadon bocsájtják Keifer Sutherland-et - A színészt másodszori ittas vezetése és nemi erőszak kísérlete miatt zárták a rácsok mögé

2008.01.18 11:00ma.hu

Hétfőn reggel szabadul Keifer Sutherland - értesült a People. A negyvenegy éves színész a Los Angeles-i körzethez tartozó Glandale City börtönében töltötte a születésnapját, a karácsonyt és az óévbúcsúztatót is. 

"Ugyanúgy a főkapun fogjuk kiengedni, mint bárki mást - mondta a börtön egyik alkalmazottja, John Balian. - Arról nincs tudomásom, hogy ki fogja hazavinni." A tiszt hozzátette: "Mialatt a börtönben tartózkodott, sosem zúgolódott, nem panaszkodott. Sosem kért különleges bánásmódot azért, mert ő sztár. Becsület jár neki érte..."

Melegítőben, egyedül ül bezárva egy nyolcfős cellában a színész, de gyakran tévézhet a nagyobb szobában. Azért nem unja halálra magát. Rajongói levelek százait bontogatja fel és válaszol rájuk minden nap. Furcsa, de Sutherland-et bezárása óta mindössze egyszer látogatták meg a rokonok. A sztár fel sem vette látogatási listájára a családot és a barátokat. Rajtuk kívül egyedül ügyvédje látogatta. 

A börtönben főként a mosodában teljesített "szolgálatot" a színész, valamint mindig kiürítette a szemeteskukákat. Mindössze két könyvet vitt a rácsok mögé magával, és nem bonyolított túl sok telefonhívást sem. 

Rajongója azért akadt a sitten is, az egyik börtönőr személyében, aki nyilván nem is találhatott volna jobb alkalmat arra, hogy kicsit jobban megismerje Keifer Sutherland-et.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.