Vesecisztát találtak a színésznél

Kiefer Sutherlandet azonnal műteni kell!

Félbeszakadt a nagy sikerű 24 című tévésorozat folytatása, mert vesecisztát fedeztek fel a főszereplő Kiefer Sutherlandnél, akire műtét vár - számolt be hétfőn a Los Angeles Times.

2010.02.16 13:33MTI

A napilap a színész szóvivőjére, Evellyn Karamanos-ra hivatkozva közölte a hírt.

Ezek szerint Suhterland a sorozatot gyártó Twentieth Century Fox stúdióval egyetértésben úgy döntött, hogy azonnal aláveti magát a műtétnek, és nem várja meg a forgatási munkálatok hat hét múlva esedékes végét.

A 24 műsorbeosztása azonban így sem változik - jelentette be a stúdió.

Az Egyesült Államokban márciusban már a nyolcadik évaddal folytatódik a sorozat, amelynek főszerepében Kiefer Sutherland, alias Jack Bauer ügynök immár 2001 óta hiúsít meg terrorakciókat.

Lefejelt egy divattervetőt Keifer Sutherland!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.