Idejében észlelték a színésznő betegségét

Megdöbbentő fotó - Bőrrákkal műtötték Melanie Griffith-t!

Sokkoló felvétel látott napvilágot a minap Antonio Banderas nejéről - Melanie Griffith arca döbbenetesen megviselt. Szóvivője közölte, hogy a színésznőt bőrrák miatt operálni kellett.

Képekben a boldog pár: Melanie Griffith és Antonio Banderas képgaléria

2009.12.21 11:20ma.hu - Fotó: x17online

Bőrrák gyanúja miatt műtötték meg a közelmúltban az 52 éves Melanie Griffith-t.

Mindezt azután adta hírül a sztár szóvivője, hogy igencsak rossz állapotban kapta lencsevégre a színésznőt egy fotós a napokban.

Melanie nem volt jó színben - Fotó: x17online

Melanie egy szalonból kijövet lett megörökítve - szeme sötét karikás volt, arca pedig nyúzott, megviselt. Sokan monoklinak hitték a szeme alatti kékes foltot.

Szóvivője elmondta, hogy szerencsére korai stádiumban észlelték a betegséget, így a sztárt már meg is műtötték, nem várhatók komplikációk.

Mostanában nem sok jó hír kapott szárnyra a színésznőről - Korábban arról cikkeztek a lapok, hogy Melanie Griffith alkohol- és gyógyszerfüggőségén nem tud úrrá lenni, már évek óta.

Legutóbb a nyáron nézett szembe problémájával, és döntött újabb elvonókúra mellett, már csak azért is, mert már a házasságát is kockára tette.

A szőkeség férje, a 49 éves, sármos Antonio Banderas is nehezen viselte már neje függőségét, ráadásul Melanie nem először próbált leszokni szenvedélyéről.

Egy ismerőse nem kevesebbet állított, mint, hogy ha Antonio nem lenne mellette, Griffith már rég halott lenne.

A színészpáros 1996 tavaszán fogadott örök hűséget egymásnak, egy közös gyermekük született, Stella.

Büszke a férje Melanie Griffith-re!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.