Újra elvonón Griffith - félti a házasságát

Képek - "Banderas nélkül Melanie már halott lenne..."

Ő az a nő, aki nők ezreinek álma, Antonio Banderas mellett ébredhet reggelente - A szőke színésznő, Melanie Griffith mégis problémákkal küzd. Újra elvonóra került.

Képekben a boldog pár: Melanie Griffith és Antonio Banderas képgaléria

2009.08.26 10:00ma.hu

Melanie Griffith évek óta szenved - Nem tud felülkerekedni alkohol- és gyógyszerfüggőségén.

Antonio Banderas 52 éves neje azonban most úgy döntött: szembenéz problémájával, és újra célba veszi az elvonókúrát. Nem utolsósorban azért, hogy házasságát 49 esztendős, sármőr párjával megmentse...

Családi idill: Melanie és Antonio lányukkal, Stellával

A színésznő eldöntötte, hogy egészséges életet akar élni - erősítette meg a szóvivője, Robin Baum.

A gyógyulást már évek óta tervezgeti, s a sikeres kivitelezésben az orvosok mellett a férje, Banderas is segítségére lesz.

Griffith a neves Cirque Lodge klinikára vonult be Utah-ban, ahol korábban Lindsay Lohan-t és Kirsten Dunst-ot is kezelték. Ez a sztár harmadik elvonókúrája az utóbbi években.

A név nélkül nyilatkozó ismerős szerint Melanie határozottan nincs jól. Párja azonban gyakran látogatja az elvonón, támogatja mindenben. Antonio reménykedik, hogy Melanie minél előbb rendbejön.

Az ismerős azt is hozzátette: őszintén úgy érzi, hogy Banderas nélkül Griffith már rég halott lenne!

Most Melanie nagyon megijedt, hiszen Antonio közölte vele: ha nem kér orvosi segítséget, a házasságuknak befellegzett...

A házaspár 1996 májusában fogadott örök hűséget egymásnak, miután Melanie elvált korábbi párjától, a szintén színész Don Johnson-tól.

Szeptemberben pedig meg is érkezett Melanie és Antonio első - és egyetlen - gyermeke, Stella.

Nézze meg, hogy fest a "szétműtött" Melanie Griffith!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.