Antonio Banderas feladata izgalmas lesz!

Jack Black Gulliver, Banderas Dalí lesz!

Jack Black Jonathan Swift Gulliverjének újabb filmes feldolgozásának lesz a főszereplője, a spanyol , Antonio Banderas pedig a spanyol szürrealista festőt, Salvador Dalít formálhatja meg.

2008.11.10 20:25ma.hu
Jack Black

A Gulliver utazásai című klasszikuson alapuló filmet a Cápamese direktora, Rob Letterman fogja megrendezni, Jack Black pedig máris aláírta a szerződést a főszerepre. 

A hírek szerint a XVIII. századi sztorinak az alkotók adnak egy modern csavart, a színész így egy útikönyvírót játszik majd, aki a Bermuda-háromszögnél keveredik el, és egy apró emberekkel benépesült szigeten tér magához. A forgatás 2009 márciusában kezdődik.

A legutóbbi Gulliver, akit mozgóképen láthattunk, Ted Danson volt, aki egy 1996-os tévésorozatban formálta meg az utazót. Nem kevésbé lesz izgalmas Antonio Banderas feladata sem, aki ecsetet ragad, hogy egy készülő életrajzi filmben eljátssza Salvador Dalí spanyol szürrealista festőt. 

A film direktora Simon West, a Con Air - A fegyencjárat rendezője lesz, aki a zene és a CGI technika együttes használatával kelti majd életre Dalí festményeit. A Daily Variety beszámolója szerint Banderas már a végső tárgyalásokat folytatja a szerepről. A forgatás várhatóan 2009 elején kezdődik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.