15 koszorúslány kísérte a szupermodellt

Hát megtörtént: Kate Moss fejét bekötötték!

Kate Moss krémszínű ruhát viselt a nagy esküvőn, de vőlegénye a hagyományokat megtörve a sötét színek helyett egy világoskék öltöny mellett döntött, amit sötét napszemüveggel egészített ki.

Megható képek Kate Moss esküvőjéről képgaléria

2011.07.02 15:39ma.hu

Végre hivatalosan is férj és feleség lett Kate Moss és Jamie Hince, miután péntek délután egy nagyszabású ceremónia keretén belül egymás ujjára húzták a gyűrűt és kimondták az igent. Az esküvőre egy falusi templomban, az angliai Costwoldsban került sor, és a boldog ifjú párt 15 koszorúslány kísérte az oltárig vezető úton, köztük a szupermodell 8 éves lánya, Lila Grace is.

A 37 éves menyasszony lenyűgözően nézett ki a klasszikus stílusú krémszínű ruhában és a hozzá illő, földig érő fátyolban, amelyet közeli barátja, John Galliano tervezett. A ruha remekül kiemelte Kate karcsú alakját, a hasított, egyszerű vonalvezetésű szoknyát aranyfüsttel és strasszokkal díszítették.

A haja is igazodott a ruha egyszerűségéhez: laza hullámokban omlott a vállára, bár így kevéssé emelte ki a már-már védjegyévé vált macskaszemet, és a sminkkel sem erősítettek rá erre, sokkal inkább a természetes összhatásra törekedtek a menyasszony segítői. A fejét egy két oldalon virággal szegélyezett törtfehér fejpánt díszítette.

A menyasszony cipőjét Manolo Blahnik tervezte, a specialitása a talpbetét volt, amelyet a tervező kékből készítette, így teljesült a "valami kék" babona is. De nemcsak rejtetten volt jelen a kék az esküvőn: a rocker vőlegény a klasszikus sötét öltöny helyett egy feltűnő világoskék YSL-kreációt választott, amihez egy kissé elütő, de mindenképp figyelemfelkeltő napszemüveg is dukált.

Fotó: Xposurephotos (A galériához KATT a képre!)

A násznépben számos híresség tűnt fel, köztük Naomi Campbell, Bryan Ferry, az amerikai Vogue szerkesztője, Anna Wintour, és Kelly Osbourne is a meghívottak közt volt, aki utólag azt írta a twitter-oldalán: "Ő a legszebb, legszerethetőbb, legcsodásabb menyasszony volt, akit valaha láttam - varázslatos volt látni, hogy ez a két ember mennyire szereti egymást!"

A szertartáson részt vett Moss volt párja, Jefferson Hack is, ő Lili édesapja.

A helyieknek persze számos útlezárással kellett szembenézniük a híres esküvő miatt, aminek nem mindenki örült, hiába vált híressé néhány napra a kisváros, a rendőrök viszont derekasan állták a sarat, a forgalmat sikerült kordában tartani.

A ceremóniát megelőző este egy próbavacsorát is tartott az ifjú pár, azon Kate Moss egy népies stílusú türkiz ruhát viselt a hozzá illő magas sarkú csizmával, és egy helyi kocsma előtt pózoltak a fotósoknak, majd pénteken kezdetét vette a három napig tartó vigadalom.

Kate Moss tehát végre elkelt, de a mulatozás még szombaton és vasárnap is tart, a szórakozásról többek közt olyan meghívott sztárvendégek gondoskodnak, mint Iggy Pop, Beth Ditto, Snoop Dogg és Carl Barat.

Még több hír Kate Mossról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.