A legismertebb celebek - hátulról

Szexi képek: Kié ez a popó?

Jessica Alba, Jennifer Aniston, Kim Kardashian - bármelyiküket könnyedén fel lehet ismerni, ha valahol megjelennek. De biztos ön ebben? Akkor is megmondaná, kit lát, ha háttal állna?

Popsimustra a sztárvilágban képgaléria

2011.07.01 19:29ma.hu
Eva Longoria (Fotó: Buzznet - A galériához KATT a képre!)

A legtöbb hírességet azonnal felismernénk, ha az utcán szembe jönne velünk, na jó, feltételezzük, hogy ki is vannak sminkelve, mert anélkül bizony láttunk már csodákat... De félre a malíciával, szorítkozzunk a tényekre!

Vannak olyan celebek, akiknek a szájuk, az orruk, esetleg a hajuk a fő jellegzetessége, és olyan is előfordul, ha valaki a fenekéről válik híressé - gondoljunk csak Jennifer Lopezre vagy Kim Kardashianra.

Utóbbi épp a napokban csináltatott röntgenfelvételt a hátsójáról, bizonyítandó, hogy valódi formákat hurcol a kufferjában. De mi a helyzet a többiekkel?

Felismerné őket akkor is, ha csak a popójukat látná?

Mai összeállításunkban különleges kollekcióval kedveskedünk, legfőképp azoknak, akik amúgy is először a fenekét nézik meg egy nőnek, de bárkinek szórakoztató és szexi lehet ez az összeállítás!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.